Det skjer på Svalbard

Denne videoposten ble laget i forbindelse med lanseringen av «Det skjer på Svalbard» på Instagram.

Facebook og andre sosiale medier har en sterk posisjon i Longyearbyen, og så og si «alt» foregår i lokale grupper og samfunn på SoMe. Prosjektet kom i gang som et ledd i å fornye markedsavdelingen til Svalbardposten og gjøre avisa mer attraktiv for annonsørene. Vi ønsket at våre kunder skulle ha Svalbardposten som det foretrukne mediet når man skulle markedsføre sine aktiviteter. 

Med denne videoen skapte vi engasjement og trafikk til våre sider. Slik algoritmene til Google og Facebook fungerer, belønner de alt organisk materiale. Ved å publisere videoinnhold og arbeide aktivt med SEO (linker, bildetekster, nøkkelord, med mer) gikk vi fra å være usynlig på web til å komme oss på første side i googlesøk som omhandlet Svalbard. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.